Solidaritat dels usuaris de l'SRC de Vilafranca per salvar els gats del carrer

colònies gats
colònies de gats


El Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental de l'Alt Penedès, gestionat per l'Hospital Sagrat Cor, ha obert la porta al compromís social a través del projecte 'Racons Perduts... i Altres Coses...' que incentiva els seus usuaris a participar en tasques a la comunitat. En aquest cas, es va donar suport a la recaptació de diners per a l'Associació Vilanimals de Vilafranca, que busca salvar les colònies de gats del carrer cobrint necessitats fonamentals com l'alimentació o el veterinari.

gats aliment
Els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental de l'Alt Penedès van participar activament en aquest procés solidari a través de l'elaboració de peces de ceràmica fetes i pintades a mà amb la utilitat de guardar petits objectes que sovint es poden perdre per casa, com poden ser monedes, claus o piles gastades. Aquestes peces artístiques es van posar a la venda el 18 de desembre i el 22 de gener a una parada a Plaça del Penedès de Vilafranca. La recaptació aconseguida ha servit per comprar 30 kg de menjar per a gats.
 

La implicació en el projecte ha fet que els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental de l'Alt Penedès se sentissin incentivats i posessin interès, voluntat i solidaritat en poder realitzar aquesta col·laboració, experimentant un procés de superació, responsabilitat, autonomia, confiança, autoestima i participació.

En aquest enllaç del canal YouTube de l'Hospital trobareu un vídeo-resum del projecte: https://www.youtube.com/watch?v=odRKsCMjUbk

Germanes Hospitalàries Hospital Sagrat Cor
Avda. Compte del Llobregat, 117 · 08760 Martorell · T. 93 775 22 00