Professionals de l'Hospital Sagrat Cor realitzen una formació pionera en emergències amb situacions d'alteració de conducta

formació emergències montse guitart
formació emergències josep tristany


Professionals de l'Hospital Sagrat Cor, com Josep Tristany, coordinador de l'Àrea de Rehabilitació hospitalària i comunitària, i Montse Guitart, coordinadora dels serveis de salut mental comunitaris del Berguedà, van participar en una formació pionera sobre alteracions conductuals en el medi extrahospitalari, que va tenir lloc el 26 de maig al Pavelló Suècia de Berga. En concret, Josep Tristany i la Dra. Guitart van dictar les ponències 'Abordatge de les alteracions conductuals: l'abordatge verbal' i 'Salut mental i alteracions conductuals: símptomes i presentacions', respectivament.

En el marc de la jornada també van tenir lloc uns tallers pràctics sobre contenció verbal, de la mà de psicòlegs i psicòlogues dels serveis de salut mental del Berguedà de l'Hospital Sagrat Cor, com Marga Trancho, Núria Balagué, Clara Margot i Carles Barcons.

A banda de professionals de l'àmbit de la salut mental també van participar a la sessió, com a ponents i assistents, membres dels cossos d'emergències i seguretat de la comarca del Berguedà. 

A aquesta formació, que es tornarà a realitzar els dies 2 i 9 de juny, hi assistirà tot el personal col·laborador de l'Hospital Sagrat Cor al Berguedà.

Germanes Hospitalàries Hospital Sagrat Cor
Avda. Compte del Llobregat, 117 · 08760 Martorell · T. 93 775 22 00