Vesprada solidària

El 16 de juny, amb motiu de la Festa del Sagrat Cor, l'Hospital celebrarà una vesprada solidària, la recaptació de la qual es destinarà al Projecte Solidari de la Fundació Benito Menni, adreçat a persones amb un trastorn mental que viuen al carrer al Camerun.

A partir de les set de la tarda els jardins de l'Hospital s'ompliran de música en directe, primerament amb el concert de la banda de música TOI & MOI i després amb el concurs “Cor Talent”, una iniciativa que busca descobrir nous talents, fomentar el treball en equip i, sobretot, passar-ho bé.

Fins al 9 de juny podeu adquirir els tiquets per a la vesprada solidària. Pregunteu a recepció per Susana Moreno, de dilluns a divendres d'11 a 14 h. O adquiriu-los directament a recepció, de dilluns a divendres de 20 a 21 h., i dissabtes i diumenges d'11 a 14 h. Important! El pagament s'ha de fer en efectiu.

L'entrada té un cost de 10 euros per persona i inclou el concert, sopar, beguda i postres. Podeu venir sols o acompanyts.

Qui vulgui participar al “Cor Talent” ho podrà fer tant de manera individual com en grup, així com en diferents formats: cantant, ballant, tocant un instrument, fent un monòleg... Per presentar-s'hi només cal enviar un correu electrònic a Ester Prieto eprietov.hsagratcor@hospitalarias.es amb el nom de les persones de l'Hospital que pujaran a l'escenari, explicant l'actuació que es farà i, si és musical, la cançó escollida. El termini per presentar-s'hi s'acaba el 31 de maig.

Es lliuraran dos reconeixements, un a la millor actuació i l'altre a la millor posada en escena. 

Us adjuntem un pòster amb més informació.

Germanes Hospitalàries Hospital Sagrat Cor
Comte del Llobregat, 117 · 08760 Martorell · T. 93 775 22 00